Апелативният съд остави под домашен арест младия шофьор, предизвикал катастрофата със

...
Апелативният съд остави под домашен арест младия шофьор, предизвикал катастрофата със
Коментари Харесай

Родителите на загиналото момиче при катастрофа в Шумен подготвят протест

Апелативният съд остави под " домакински арест "   младия водач, провокирал злополуката със починала 22-годишна жена в Шумен.

Каква е реакцията на околните на умрялата, откакто на паркинга на Министерство на вътрешните работи изгоря и колата на мъжа, която е материално доказателство. „ От метода, по който се развиваха събитията, имахме вътрешно усещане и не чакахме да има по-различна посока на самото следствие и следствието от страна на институциите ”, разяснява бащата на починалата Анатолий Станчев.

Мъжът се разгласи за правдивост, предава „ Подчертавам имаме вяра на институциите и чакаме от тях съответна реакция и всеки да си получи заслуженото, по отношение на закона. Като семейство желаеме да живеем умерено и предизвикалият гибелта на нашето дете да си понесе отговорността ”, добави Станчев.

Първоначално обвиненият даде позитивна проба за опиати на полеви тест. Кръвната му проба обаче се оказа негативна.  „ На нас доста неща са ни странни , само че желаеме да ги запазим за себе си.

Надяваме се, в случай че има отговорен за подпалването на автомобила, да бъде открит и да си понесе отговорността ” , сподели бащата на починалата. Близките на предизвикалия злополуката не са се свързали с родителите на 22-годишната жена.

„ Ние мислим по какъв начин да минават по-добре нашите дни. Те мислят по какъв начин да защитят по-добре сина си. Няма да спрем да търсим правдивост ”, акцентира Анатолий. „ Когато човек сгреши, би трябвало да си понесе отговорността. Майки, учете децата си да понасят мъжки следствията за постъпките си ”, моли Радосвета Станчева.

Мъжът благодари на всички, които поддържат фамилията му . Сега приготвят протестен протест с искане на сигурност на пътя, с цел да бъдат предпазени всички деца.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР